Διαχείριση Πελατείας

Σε βοηθούμε να αποκτήσεις, αναπτύξεις και διατηρήσεις κερδοφόρες και ποιοτικότερες πελατειακές σχέσεις

Βελτιώνουμε την εμπειρία του πελάτη με την επιχείρηση σου, επιταχύνουμε την παραγωγικότητα των πωλήσεων σου και μείωνουμε το κόστος εξυπηρέτησης του πελάτη, αυξάνοντας την κερδοφορία.


Οι υπηρεσίες μας

Σε βοηθούμε να αυξήσεις τις πωλήσεις σου και να μειώσεις το κόστος εξυπηρέτησης της πελατείας σου μέσα από καινοτόμες και μετρήσιμες προσεγγίσεις οι οποίες σε τοποθετούν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

  • Πωλήσεις

    Σε υποστηρίζουμε στο να βρεις την σωστή ισορροπία ανάμεσα στην επιστήμη και την τέχνη των πωλήσεων. Αξιοποιούμε ποσοτικές μεθόδους για να αναγνωρίσουμε τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης και αξιοποιούμε σύγχρονα εργαλεία για να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία πωλήσεων και να την επεκτείνουμε σε όλα τα πιθανά κανάλια πωλήσεων.

  • Εξυπηρέτηση πελατείας

    Σε βοηθούμε να προσεγγίσεις διαφορετικά το ζήτημα της εξυπηρέτησης πελατών. Εξετάζουμε τις προσδοκίες, τις απαιτήσεις, την τρέχουσα και μελλοντική πιθανή αξία του πελατειακού σου κοινού. Σκοπός είναι να αυξήσουμε την αξία του κάθε πελάτη μειώνοντας το κόστος εξυπηρέτησης του και αυξάνοντας την πίστη του στην επιχείρηση και τα προϊόντα της.

  • CRM

    Σε υποστηρίζουμε στην τυποποίηση και τον αυτοματισμό της διαχείρισης των πωλήσεων, των πελατειακών σχέσεων και της εξυπηρέτησης. Παραμετροποιούμε Cloud CRM συστήματα στις ανάγκες σας με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων, την μείωση του κόστους πώλησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.


ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ PROJECT ΓΙΑ ΜΑΣ;

Επικοινώνησε μαζί μας για να εξετάσουμε πως μπορούμε να
συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

ΡΩΤΗΣΕ ΜΑΣ