Ποιοι είμαστε

Είμαστε Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Ανάπτυξης και Τεχνολογίας

Διαθέτουμε εμπειρία ως επιχειρηματίες, σύμβουλοι επιχειρήσεων και διαχειριστές έργων. Βοηθούμε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να αναπτυχθούν μέσα από εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις.

20+

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

34

Υπηρεσίες

Η φήμη μας είναι ένα αγαθό που δεν διαπραγματευόμαστε

Επιλέγοντας να συνεργαστείς μαζί μας, επενδύεις σε μια επαγγελματική σχέση με μεγάλη διάρκεια, αμοιβαία οφέλη και χειροπιαστά αποτελέσματα.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  Συνδυάζουμε τη στρατηγική σκέψη με την τεχνολογία, εξετάζουμε πως η τεχνολογία επιδρά στην επιχείρηση και την αγορά σας και μετατρέπουμε ιδέες και σχέδια σε λειτουργικά ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες. Παρέχουμε λύσεις στα πεδία: web, e-commerce, social media, mobility, analytics και cloud.

 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  Συμβάλλουμε στο στήσιμο ή την αναδιάρθρωση των επιχειρησιακών δομών αναφορικά με τη διοικητική λειτουργία, τη λειτουργία μάρκετινγκ, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. Σκοπός μας να στήσουμε τις δομές και να εμφυσήσουμε την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα του πελάτη.

 • ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναφορικά με το σχεδιασμό, την υπαγωγή και την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και άλλων δράσεων συγχρηματοδοτούμενων από εθνικά ή ευρωπαϊκά κονδύλια. Ευθυγραμμίζουμε τα συμφέροντα μας με αυτά του επενδυτή.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

  Παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλιστικών συμβούλων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες για ένα εύρος ασφαλιστικών κινδύνων. Εφαρμόζουμε τη γνώση και την εμπειρία μας για να επιτύχουμε το απαιτούμενο εύρος κάλυψης ελαχιστοποιώντας το κόστος από τη διαχείριση και την επέλευση των κινδύνων.


Κράτησε επαφή μαζί μας. Κέρδισε.

Γράψου στο newsletter μας και κέρδισε

Μερικοί από τους λόγους για να μας εμπιστευτείς

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΡΤΕΣ

Διαθέτουμε ευρύ δίκτυο προσβάσεων και κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις και συμμαχίες.

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ

Δουλεύουμε σε μικρές δια τμηματικές ομάδες και σε συνεργασία με τον πελάτη για την πιο εύστοχη και έγκαιρη επίτευξη αποτελεσμάτων.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Η εμπειρία και η θεωρητική κατάρτιση των ανθρώπων μας μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ

Γεννούμε καινοτόμες ιδέες, εμπνέουμε, και εμφυσούμε την αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα του πελάτη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΕΜΥΘΟΙ

Οι πληροφορίες και οι βλέψεις που ανταλλάσσετε μαζί μας για τα επιχειρηματικά σας σχέδια παραμένουν μαζί μας.

ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Παρακολουθούμε στενά τους αριθμούς, ποσοτικοποιούμε την απόδοση των προβλημάτων και των λύσεων που προτείνουμε.